Tiedote 19.3.2020

Koronavirusepidemia
Koronavirustilanteen vuoksi suositellaan, että ihmiset pitävät vähintään metrin etäisyydentoisiinsa. Tästä syystä penkkejä ei tuoda toistaiseksi ulos, jotta emme edesauttaisi tällä tavoin viruksen leviämistä.

Tästä samasta syystä hallitus haluaa noudattaa yleisiä kehotuksia ja peruuttaa lenkkisaunavuorot välittömästi, koska niihin kokoontuu ihmisiä, jotka muuten arjessa eivät ole lähietäisyydessä toisiinsa. Yksityisiä saunavuoroja ei lopeteta. Jos henkilö on karanteenissa, sairastunut tai altistunut, niin silloin on pysyttävä kotona karanteenimääräyksen mukaisesti.
Vaikka taloyhtiössä joku olisikin koronakaranteenissa, se ei estä muita käyttämästä omia saunavuoroja normaalisti.
Roskat voi viedä roskakatokseen, kunhan huolehtii käsihygieniasta. Älä koske jäteastioihin, jos olet juuri yskinyt tai aivastanut käsiisi. Vie roskat puhtailla käsillä ja pese kädet uudelleen roskien viemisen jälkeen.
Hissin käyttämistä voidaan pitää turvallisena, kunhan välttää kasvoihin koskemista ja pesee kädet heti kotiin päästyään.
Tilojen siivousta tullaan tehostamaan ja erityisesti sellaiset kriittiset kohteet kuten ovenkahvat,hissin napit, kaiteet, jne. siivotaan useammin ja tehokkaammin.

Seuraamme tilannetta koronavirusepidemian suhteen ja tiedotamme lisää koskien epidemian vaikutusta mm. varsinaisen yhtiökokouksen ajankohtaan ja mahdollisiin kevättalkoisiin.

Tupakointi pihalla
Turvallisuussyistä kielletään tupakointi sisäänkäyntien kohdalla ja käytävillä. Asumismukavuuden ja astma- ja allergiasairaitten hyvinvoinnin takaamiseksi tupakointi on kielletty myös parvekkeiden ja ikkunoiden alapuolella. Tupakointi pihalla tullaan sallimaan ainoastaan tupakoinnille erikseen varatulla tupakointipaikalla, joka sijoitetaan jätekatoksen viereen.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

As Oy Kirstilax
Hallitus

Vastaa