Yhtiön esittely

Asunto Oy Kirstilax on Espoon Olarissa, Kuitinmäessä Kuutamokadulla sijaitseva asunto-osakeyhtiö. Yhtiössä on kaksi rakennusta, joissa on yhteensä 96 asuntoa kooltaan 30,5-94 m2. Talot valmistuivat vuonna 1975.

Yhteisistä tiloista löytyvät saunat, kuivatushuoneet, varastotilaa, rengasvarasto sekä ulkoiluvälinevarastot asuntokohtaisten häkki- ja viileävarastojen lisäksi.
Talojen ikkunat vaihdettiin kesällä 2015. Samalla tehtiin seinien ja parvekkeiden pintaremontti. Pihan leikkipaikkoja on uusittu ja pihaa on kunnostettu muutenkin talkoiden yhteydessä asiantuntijalla teetetyn suunnitelman mukaisesti.

Yhtiössä on käytössä Elisan kaapeli-tv ja Elisan valokuituyhteys taloyhtiölaajakaistana.

Autopaikat sijaitsevat naapuritaloyhtiöiden kanssa yhteisellä alueella Kuutamokadun alussa. Paikoitusalueemme saneerattiin mm. uusimalla sähkötolpat vuoden 2018 lopulla.

Huoltoyhtiönä toimii Olarin Huolto Oy ja isännöintiä hoitaa Matinkylän Huolto Oy.

Palvelut ovat lähellä. S-Market, ravintoloita, R-kioski ja Olariumin kuntosali sijaitsevat viereisellä Kuitinmäen ostarilla, eikä Isoon Omenaankaan ole pitkä matka.

Kuutamokadun toisella puolella on kallioista metsää ja sen takana alkaa Espoon Keskuspuisto, jossa valaistua kuntopolkua riittää useamman kilometrin verran ja sopii niin kävelijälle, lenkkeilijälle kuin pyöräilijällekin sekä talvella hiihtäjälle.