Asukkaille

Tavoitteenamme on pitää asukkaat/osakkaat hyvin ajan tasalla Kirstilaxin tapahtumista ja asumiseen liittyvistä perustiedoista. Alla yhteenveto viimeisimmistä kuulumisista ja reunavalikossa linkki taloyhtiömme hallituksen sivulle jossa kanava yhteydenottoa varten (klikkaa nuolimerkkiä otsikon vieressä).

Tämän osion alla on myös paljon muuta sisältöä (esim. asumisen perustietoa ja yksityiskohtaisemmat tiedotteet) mutta edellyttää sisäänkirjautumisen asukastunnuksilla. Kirjautuminen tapahtuu täällä. Sisäänkirjautumisen jälkeen vasemman laidan valikkoon ilmestyy ’Asukkaille’-otsikon alle lisää linkkejä, joista löytyy asukkaille hyödyllisiä tietoja taloyhtiöstä. (Saat listan näyviin klikkaamalla ’Asukkaille’-otsikon viereistä pientä nuolta.)

Tarvittaessa ota yhteyttä verkkosivuvastaavaan.

Kirstilaxin kuulumisia

Tässä lyhyesti viimeisimmistä tapahtumista taloyhtiössämme. Paina otsikon linkkiä nähdäksesi uutisen kokonaan. Lisää uutisia ja tiedotteita löytyy Ajankohtaista-osiosta, joka on tarkoitettu asukkaille/osakkaille (vaatii sisäänkirjautumisen).

  • Kirstilaxin energiavinkit

    Koska energian hintojen nousu on odotettavissa talven tullessa, päätti Kirstialxin hallitus laatia asukkaille lyhyen säästövinkki paketin, jonka voit lukea alla olevan linkin